Νίκος Χ'' Βασίλης & Υιοί Λτδ

Η εταιρεια μας company_ico

Η Εταιρεία Νίκος Χ'' Βασίλης & Υιοί Λτδ, ιδρύθηκε το 1996 στη Λεμεσό με σκοπό την εξυπηρέτηση του Κύπριου καταναλωτή στο τομέα των κατασκευών και πωλήσεων υλικών Ξηρής Δόμησης (Γυψοσανίδες). Στην πορεία η Εταιρεία μας λόγο των μεγάλων απαιτήσεων αναγκάστηκε να παραμείνει στο εμπόριο χονδρικής και λιανικής πώλησης των υλικών ξηράς δόμησης και διακόσμησης.

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα κατασκευής διάτρητων γυψοσανίδων σε έτοιμα σχέδια ή ακόμη σε σχέδια δικής σας επιλογής σε οποιοδήποτε μέγεθος . Μπορείτε να δείτε περισσοτερά εδώ. Στόχος μας η πλήρη γκάμα των υλικών αυτών και η πώληση τους στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές με όφελος πάντα τον καταναλωτή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.delivery_ico

Υπηρεσια μεταφορας Σε ολη την Κυπρο.

Η εταιρεία μας, προσφέρει στους πελάτες της παράδοση των προιόντων σε όλη την Κύπρο. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται συνήθως την ίδια ή την επόμενη μέρα ανάλογα με τον τελικό προορισμό που θέλετε να παραδώσουμε τα προϊόντα σας. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπηρεσία +357 25342885.