Νίκος Χ'' Βασίλης & Υιοί Λτδ

Συχνες ερωτησεις
metal_structure

Μεταλλικός σκελετός για γυψοσανίδα με την χρήση στρωτήρα και ορθοστάτη με τις απαραίτητες διαστάσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορούμε να κατασευάσουμε τοίχο μπάνιου με γυψοσανίδα ανθυγρή, ή ινώδη γυψοσανίδα(fiber glass) η οποιες εινε ανθεκτικές σε υψηλά επίπεδα υγρασίας.
Υπάρχει η πυρίμαχη γυψοσανίδα(GKF) η οποια μπορεί να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες βάση σωστής τοποθέτησης. Επίσης για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέμσατα τοποθετούμε ενδιάμεσα πετροβάμβακα η ορυκτοβάμβακα.
Υπάρχουν 2 είδη, η τσιμεντοσανίδα, και η fiber glass γυψοσανίδα οι οποιες με μια σωστή επικάλυψη (με αντιαλκαλικό πλέγμα και σπάτουλα εξωτερικής χρήσης) μπορούν να προσφερούν λύσεις εξωτερικής τοιχοποιίας.
Το καταλληλότερο υλικό για ηχομόνωση αλλα και θερμομόνωση στον χώρο σας γίνετε τοποθετώντας ενδιάμεσα της γυψοσανίδας πετροβάμβακα ή ορυκτοβάμβακα.
Φυσικά, η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα διάτρησης της γυψοσανίδας, με σχέδιο ή γράμματα δικής σας επιλογής αλλα και σχεδίων που εχουν ήδη προσχεδιαστεί. Δείτε περισότερα για δίατρητη γυψοσανίδαεδώ.